جزئیات نهایی برنامه سرمایه گذاری کبک 2018 اعلام شد:

quebec.jpg

 جزئیات نهایی برنامه سرمایه گذاری کبک 2018 اعلام شد:

طبق اعلامیه ای که از دفتر کبک مان دریافت کردیم، امروزبرابر14تیرماه 1397 اداره مهاجرت کبک شرایط پیشنهادی مورخ March 28, 2018 (اصل خبر را اینجا بخوانید) را تصویب ونهایی نمود. این موارد شامل بسیاری از برنامه های مهاجرتی کبک و علی الخصوص برنامه اقامت سرمایه گذاری کبک است.


طبق قانون بند 3 پاراگراف 36 بولتن اداره مهاجرت کبک شرایط بدین نحو می باشد:

  - متقاضی با ملیت خارجی و دارای 19 سال سن به بالا و تمایل به زندگی یا سرمایه گذاری در کبک باشد.

  - دارای سابقه مدیریت حداقل دو سال در 5 سال گذشته یک بیزینس مانند: پروانه کسب معتبر، داروخانه، شرکت، پزشک و...

  - متقاضی یا همسر وی دارای 2.000.000$ کانادا دارایی ملکی یا پول باشند وآن را با سند یا مدارک بانکی نشان دهند.

  - بتوانند در کبک توسط یک موسسه مالی 5سال مبلغ 1.200.000$کانادا سرمایه گذاری کنند که این پول بدون سود بعد از 5سال با تضمین دولت کبک عودت داده میشود و امکان استفاده از وام توسط موسسات مالی اعلام شده از طرف دولت کبک با هزینه 350 هزار دلار غیر قابل برگشت وجود دارد

  - متقاضی امتیاز لازم از سن و مدرک تحصیلی خود کسب کند.

  - اگر بخشی از دارایی دومیلیون دلار از ارث یا هدیه باشد، باید حداقل 6 ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

  - شرکت سرمایه گذار یا نماینده آن دارای دفتر مرکزی در کبک باشد.

  - متقاضی بتواند درآمد خود را به صورت قانونی طبق فرمت مورد نظر دولت کبک نشان دهد.


تمامی موارد بالا خبر های خوب و امیدوار کننده ای برای متقاضیان روش سرمایه گذاری کبک Quebec Investor Program 2018  که با ما عقد قرارداد نموده اند می باشد. همچنین برای کسانیکه دارای دارایی ثابت 2 میلیون دلار کانادا و سابقه مدیریت یک بیزینس طی 5 سال گذشته مانند موارد زیر را دارا میباشند، امکان شروع و اخذ اقامت دائم کانادا وجود دارد:

 

- سهامدار یا مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره یک شرکت خصوصی یا دولتی

 

- پزشک عمومی یا متخصص دارای پروانه مطب مانند چشم پزشک

 

- جراح یا متخصص مشغول به کار در بیمارستان یا مطب

 

- دندانپزشک دارای پروانه مطب یا مشغول به کار در درمانگاه یا کلینیک

 

- دکتر داروساز دارای پروانه تاسیس داروخانه یا مدیر بخش دارویی

 

- صاحب مغازه دارای پروانه کسب معتبر

 

- وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت یا موسسه حقوقی

 

- تولید کننده دارای پروانه وزارت صنایع

 

- وارد کننده یا صادرکننده دارای کارت بازرگانی، مقیم ایران یا خارج از کشور

 

- مهندسین عمران و معمار دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی

 

- مدیر رده بالا در شرکت های خصوصی

 

و مشاغلی از این دست.



طبق نظر آقای گنجی-وکیل رسمی مهاجرت کانادا- در حال حاضر تنها برنامه ای که بدون قید و شرط اقامت دائم کانادا را اعطا می کند برنامه سرمایه گذاری استان کبک می باشد که با توجه به حجم زیاد تقاضا ها، برنامه سهمیه بندی شده است. لذا فقط با افرادی که شرایط اولیه شان طبق بررسی مدارک در دفتر تهران ما خوب باشد و درصد قبولی آنها بالا باشد امکان اعطا سهمیه داریم.

توجه داشته باشید که این برنامه نیاز به مدرک زبان یا اجبار برای زندگی در کبک ندارد همچنین تحصیل برای رشته های پزشکی ومهندسی در دانشگاه های این استان برخلاف دیگر استانهای کانادا برای فرزندان سرمایه گذار کبک رایگان می باشد. همچنین طبق شرایطی در صورت عقد قرارداد امکان سرعت بخشیدن به حضور شما در کانادا بعد از دریافت فایل نامبر کبک هست.

برای اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کبک با تلفن های ما در تهران ومونترال یا از طریق تلگرام و اینستاگرام در تماس باشید.

                                       

telegram_Canada_Ganji

/ 0 نظر / 11 بازدید