با توجه به تغییرات بوجود آمده در پذیرش نیروی متخصص، لطفا لینک های زیر را مشاهده نمایید:

1-لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Proram در سال 2013 در تاریخ (2013-04-17) اعلام شد.

2-سیستم پذیرش نیروی متخصص فنی از 2 ژانویه 2013 آغاز به پذیرش مهاجر میکند.

3-خلاصه تغییرات اعمال شده در برنامه نیروی متخصص کانادا Canada Federal Skilled Worker 2013


 

...................................................

برنامه نیروی متخصص کانادا

Canada Federal Skilled Worker 2013

 برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کانادا در سال 2013


skilled worker canada

لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Proram در سال 2013 امروز (2013-04-17) اعلام شد. 

بعد از مدت ها انتظار، این لیست 24 رشته ای اعلام شد. برای شروع شما نیاز به ارزیابی مدارک خود توسط یک موسسه کانادایی و همچنین مدرک زبان آیلتس یا تف دارید. پذیرش در این گروه از تاریخ May 4, 2013 آغاز خواهد شد.

لیست مشاغل:

کل پذیرش در این 24 رشته برابر 5000نفر است یعنی به صورت میانگین در هر رشته 300نفر.

رشته های ذکر شده در اینجا تضمینی برای قبولی شما نیست، زیرا بارها افرادی غریبه با ما تماس گرفته اند که پرونده شان در سالهای گذشته رد شده است و دلیل ان هم ندانستن قوانین مختص و مربوط به مشاغل و سازمان نیروی انسانی کانادا و نداشتن وکیل است. پس برای قبولی، حتما پرونده خود و رشته تحصیلی خود را با دقت ارزیابی کنید.

 

کد شغلی ۰۲۱۱ - مدیران مهندسی

 Engineering managers
کد شغلی ۱۱۱۲ - تحلیل گران مالی و سرمایه گذاری

 Financial and investment analysts
کد شغلی ۲۱۱۳ – زمین شناسان و اقیانوس شناسان

 Geoscientists and oceanographers
کد شغلی ۲۱۳۱ - مهندسان عمران

Civil engineers
کد شغلی ۲۱۳۲ - مهندسان مکانیک

 Mechanical engineers
کد شغلی ۲۱۳۴ - مهندسان شیمی

Chemical engineers
کد شغلی ۲۱۴۳ - مهندسان معدن

 Mining engineers
کد شغلی ۲۱۴۴ - مهندسان زمین شناسی

 Geological engineers 
کد شغلی ۲۱۴۵ - مهندسان نفت

 Petroleum engineers
کد شغلی ۲۱۴۶ - مهندسان هوا و فضا

 Aerospace engineers
کد شغلی ۲۱۴۷ - مهندسان کامپیوتر(بجز مهندسان نرم افزاروطراح)

Computer engineers (except software engineers/designers)
کد شغلی ۲۱۵۴ - نقشه برداران

 Land surveyors 
کد شغلی ۲۱۷۴ - برنامه نویسان کامپیوتر و امور رسانه ای

 Computer programmers and interactive media developers
کد شغلی ۲۲۴۳ - تکنسین های دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی

 Industrial instrument technicians and mechanics
کد شغلی ۲۲۶۳ - بازرسان بهداشت عمومی، محیط زیست و بهداشت ایمنی.

 Inspectors in public and environmental health and occupational health and safety
کد شغلی ۳۱۴۱ - متخصصین شنوایی سنجی و گفتار درمانی

 Audiologists and speech-language pathologists
کد شغلی ۳۱۴۲ – فیزیوتراپ ‌ها

 Physiotherapists
کد شغلی ۳۱۴۳ - متخصصین کاردرمانی

 Occupational Therapists
کد شغلی ۳۲۱۱ - کارشناسان علوم آزمایشگاهی

 Medical laboratory technologists
کد شغلی ۳۲۱۲ - تکنسین آزمایشگاه پزشکی و پاتولوژی

 Medical laboratory technicians and pathologists' assistants
کد شغلی ۳۲۱۴ - کارشناسان و درمانگران تنفسی، قلبی و بالینی

 Respiratory therapists, clinical perfusionists and cardiopulmonary technologists
کد شغلی ۳۲۱۵ - تکنسین رادیولوژی

Medical radiation technologists

کد شغلی ۳۲۱۶ - کارشناسان سونوگرافی

 Medical sonographers

کد شغلی ۳۲۱۷ - تکنسین قلب و عروق و الکترو درمانی (بجز عناوین مشابه)

 Cardiology technicians and electrophysiological diagnostic technologists, n.e.c. (not elsewhere classified)

 

مدرک زبان مورد نیاز:

تمام متقاضیان باید حداقل نمره زبان مشخص شده که برابر CLB 7 (Canadian Language Benchmark)  می باشد را دارا باشند. این مدارک 2 سال از زمان صدور برگه زبان نزد سازمان مهاجرت کانادا اعتبار دارد.

مدارک زبان سازمان های زیر قابل قبول است:

الف) Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP 

این مدرک را شما در کانادا می توانید بگیرید و برای ایرانیان مقیم در ایران مدرک آیلتس راحت تر می باشد. ولی جهت اطلاع، شما می بایست نمره Celpip برابر 4L که برابر CLB 7  است را دریافت کنید.

 

ب) International English Language Testing System (IELTS 

مدرک آیلتس در ایران توسط 3 سازمان برگزار می گردد و همچنین در کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکیه و ... قابل امتحان دادن است. شما می بایست حداقل نمره 6 را در تمام 4 مهارت (خواندن، نوشتن، مکالمه، گوش دادن) بدست آورید.

 

ج) Test d’évaluation de français (TEF 

مدرک زبان فرانسه (با داشتن این مدرک میتوانید از طریق استان کیک نیز واجد شرایط شوید) شما می بایست نمره 206 در خواندن، 248 در شنیدن و 309 در مکالمه و نوشتن را داشته باشد تا شما واجد شرایط شوید.

 

نکته:

بدست آوردن نمره بالاتر از مینیمم های مورد اشاره در بالا، باعث افزایش نمره شما و شانس پذیرفته شدن شما خواهد شد. (حداقل نمره مورد نیاز 67 از 100 می باشد)

مسائلی که باعث رد شدن پرونده شما می گردد:

پذیرش 300نفر در هر رشته یعنی شما باید خیلی سریع و بدون ایراد پرونده خود را ارسال کنید، در زیر بعضی نکات را در مورد پذیرش از طریق نیروی متخصص ذکر می کنم:

1-     آیا در مورد نکات موجود در نحوه ترجمه مدارک آشنایی دارید، مثلا چگونه باید کارت ملی اعتبار گذشته را ترجمه کرد، چرا باید مدارک Certified شده باشد؟

2-     آیا میدانید نحوه پرداخت هزینه سفارت به چه طریقی شامل سریعترین حالت برای دریافت فایل نامبر است، مثلا پرداخت با کردیت کارت یا مانی اوردر یا تقاضا از دوستی که در کانادا دارید؟

3-     آیا سفرهای شما که در پاسپورت قدیمی شما است باید درج گردد تا در مرحله security check به مشکل برنخورید؟

4-     آیا از نحوه درج سابقه کار در فرم های سفارت و ارتباط با زمانهایی که بیمه بوده اید، اطلاع دارید مواقعی که کارآموز یا فاصله بین استخدامتان بوده، چطور؟

5-     آیا میتوانید خود را دقیق امتیاز بندی کنید یا به راحتی شانس دریافت اقامت کانادا را از دست می دهید؟

تمام نکات و بسیاری از این قبیل باعث می شود که آفیسر کانادایی بعد از بررسی پرونده شما، به راحتی نامه کسر مدارک را برای شما ارسال کند و تاخیر 6ماهه را برای شما به دنبال داشته باشد. و شانس شما که می خواهید جزو 300نفر باشید را از دست میدهد.

 

* می توانید با استفاده از خدمات یک وکیل قانونی (فرم سفارت به شماره IMM5476 ) بسیاری از موارد را با آزمون و خطا انجام ندهید و با خیالی آسوده و مطمئن، خود را در کانادا ببینید، جهت کسب اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

 

 

ارزیابی مدارک تحصیلی: (Educational Credential Assessment (ECA

کلیه مدارک تحصیلی که خارج از کانادا کسب شده است، می بایست ارزیابی گردد. سازمان های ارزیابی کننده در کانادا، مدرک شما را برابر مدرک تحصیلی همان رشته در کانادا می سنجند.

این چهار سازمان کانادایی که توسط سازمان مهاجرت مشخص شده اند به شرح زیر می باشند:

  • Comparative Education Service: University of Toronto School of Continuing Studies;
  • International Credential Assessment Service of Canada;
  • World Education Services;  
  • Medical Council of Canada.(مخصوص کد3111 و 3112)

مدارک ارزیابی شده شما توسط این 4 سازمان تا 5 سال اعتبار دارد و می بایست بعد از تاریخ April 17, 2013 صادر شده باشد.اگر در مورد هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی در کانادا، آدرس معتبر در کانادا، پرداخت هزینه ها به دلار کانادا و فرم مدارک مورد نیاز ارزیابی سوال دارید با ما تماس بگیرید (موسسه مهاجرتی گنجی کلیه خدمات در مورد ارزیابی مدارک تحصیلی در کانادا را ارائه میدهد)


مواردی که پرونده شما در گروه متخصص براساس آن ارزیابی می گردد:

1)      تحصیلات (که می بایست ارزیابی گردد)

2)      مدرک زبان (آیلتس/تف فرانسه)

3)      سابقه شغلی (بیش از یکسال باشد و با بیمه و طبق کد NOC کانادا)

4)      سن

5)      سازگاری با کانادا

6)      استطاعت مالی

 

 

اسکیل ورکر کانادا 2013

 

 

 

 

 

خلاصه تغییرات اعمال شده


skilledworker canada

 وزیر اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد پذیرش مهاجر از طریق سیستم متخصصین فدرال از چهارم ماه مه سال 2013 برایر با 14 اردیبهشت 1392 آغاز خواهد شد.
به گفته وی تاکید اصلی در این روش در وهله اول بر توانایی های زبانی بالاتر و بعد از آن بر سن پایین تر متقاضیان خواهد بود.

شایان ذکر است که در ایین روش جدید تمامی متقاضیان باید مدارک تحصیلی خود را برای ارزیابی و معادلسازی به سازمان هایی که اداره مهاجرت کانادا در کانادا مششخصص خواهد کرد، ارسال کنند. موسسه مهاجرتی گنجی پیش بینی های لازم برای ارایه  خدمات در سریع ترین حالت در این زمینه را به متقاضیان (اعم از موکلین و غیر موکلین ما) نموده است.

نکته مهم دیگر در این برنامه اختصاص امتیاز ببه مدرک زبان همسر متقاضی خواهد بود و بر خلاف سیستم گذشته دیگر مدرک تحصیلی همسر امتیازی ندارد.

با در نظر گرفتن جمیع موارد مذکور بدیهی است که تمامی تلاش و تمرکز شخص متقاضی و در صورت تاهل همسر وی باید بر روی بالا بردن سطح زبان و اخذ مدرک آیلتس و یا تف باشد.

به گفته آقای جیسون کنی، مدت زمان لازم برای بررسی پرونده های این دسته از افراد فقط چند ماه خواهد بود که میتوان گفت سریع ترین زمان ورود افراد متخصص به کانادا تا به حال بوده است.

البته باید توجه داشت به دلیل محدود بودن تعداد پذیرش در این برنامه موفقیت از آن کسانی خواهد بود که در مدت زمان باقیمانده مدارک خود را به طور کامل آماده کنند و حتما مدرک زبان خود را نیز تا آن تاریخ گرفته باشند تا به محض باز شدن برنامه پرونده خود را ارسال دارند.

آن دسته از موکلین ما که پرونده هایشان در دست آماده سازی است و کمبود مدارک دارند می بایست در کوتاه ترین زمان نسبت به  به روز رسانی مدارکشان نزد ما اقدام کنند تا کمبودی در مدارکشان تا زمان ارسال باقی نماند.

دوستان علاقه مند دیگر هم میتوانند با دفاتر ما تماس بگیرند و یا فرم ارزیابی رایگان ما را پر کنند تا در اسرع وقت در صورت واجد شرایط بودن اقدام به باز کردن پرونده و تکمیل مدارک کنند.

منتظر خبرهای تکمیلی ما در این صفحه و صفحه رسمی ما در فیس بوک باشید.


طبق آخرین اخبار منتشره در مورد تغییرات برنامه مهاجرت به کانادا در گروه متخصصین، موارد زیر اعمال شده است:

1)  سن متقاضی:

امتیاز بیشتری به سن متقاضی داده شده است. (10←←12) یعنی گروه سنی 18 تا 35 سال بیشترین امتیاز را کسب می کنند و بعد از سن 35 سالگی به ازاء هر سال یک امتیاز کسر خواهد شد. یعنی افراد بالای 47 سال امتیازی را نخواهند داشت.

2)  زبان خارجه:

امتیاز زبان افزایش یافت. (24←←28) یعنی به هر گروه از توانایی های (Listening-Speaking-Writing-Reading) امتیاز از یک تا شش تعلق میگیرد و مجموعا 24 امتیاز و امتیاز دانستن زبان دوم با 4امتیازکاهش به 4 رسید. (4→→8) و در نتیجه فرد 4 امتیاز از زبان دوم و 24 امتیاز از زبان اول می گیرد.

3)  زبان خارجه همسر:

دانستن زبان خارجه برای همسر امتیاز دار شد. (0←←5)

4)  تجربه کاری:

امتیاز تجربه کاری کاهش یافت. (15→→21) و این نکته را درنظر داشته باشید که امتیاز کامل تجربه کاری با دارا بودن 6 سال حاصل می گردد.

5)امتیاز مدرک تحصیلی:

مدارک تحصیلی فرد می بایست توسط موسسات کانادایی ارزیابی گردد.

موارد اعمال شده در برنامه مهاجرتی کانادا دارای نکات بسیاری است که نیازمند توضیحات بیشتر از موارد درج شده در بالا می باشد. همیشه در نظر داشته باشید که همیشه پرونده هایی مورد قبول سفارت قرار خواهند گرفت که به نحو صحیحی تکمیل و مرتب شده باشند و جای هیچگونه نقصی باقی نماند. زیرا به دلیل حجم زیاد پرونده های ارسالی به سفارت، هر افسر مهاجرت وقت کمی برای رسیدگی دارد و با کوچکترین اشتباهی در پرونده شما سریعا پرونده شما را نقص دار اعلام کرده و با شما مکاتبه می کند. واین یعنی 2 تا 6 ماه تاخیر در بررسی مجدد پرونده شما که در بیش از 80 درصد موارد باعث مردود شدن و یا مواجه با قوانین جدید و در نتیجه از دست دادن شانس شما می شود.

کیفیت اتفاقی نیست، حاصل تجربه است.

 

skilledworker canada